אוזני המן במילוי אגוזים הורס

9.2K

מילוי אגוזי הורס
שיתאים לכם גם לפרסבורגר
למגולגלות וגם לעוגת שמרים
מתכון:
מילוי אגוזים:
35 גרם נטורינה/ חמאה
70(חצי כוס) גרם סוכר חום כהה
200(כוס) מ”ל שמנת פרווה/ מתוקה
כף דבש
כפית קנמון
10 פתי בר טחון דק
250 גרם (2.5 כוסות)אגוזים טחונים לא דק מידי
בצק פריך:
315 גרם (2.5 כוסות)קמח
חצי כוס סוכר
200 גרם נטורינה / חמאה
6 פתי בר טחון דק
כפית תמצית וניל
ביצה
אופן ההכנה:
מילוי אגוזים:

בקלחת מחממים נטורינה/חמאה
שמנת סוכר חום והדבש לתערובת חלקה
מורידים מהגז ומוסיפים את שאר החומרים
מכניסים למקרר חצי שעה
בצק פריך:
במעבד מזון שמים
נטורינה/חמאה קמח סוכר פתי בר תמצית וניל
מערבבים בפולסים לתערובבת פירורית
מוסיפים ביצה ומעבדים עד שמתגבש בצק
מורידים למשטח מקומח
מרדדים לריבוע (חשוב לוודא שהבצק לא נדבק לשיש לקמח קצת)
לקרוץ עיגולים
להניח כדור מהמילוי לסגור בקצוות
ולאפות בחום 165 מעלות בטורבו 14 דקות
לצנן היטב ורק אז להרים מהתבנית

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close