המתכון הוא פרווה ואני השתמשתי בנטורינה
כתחליף פרווה לחמאה
רצוי להתחיל עם מילוי הבראוניז
מכוון שהוא צריך התייצבות כמעט שעה
חומרים לבצק:
200 גרם נטורינה לאפיה(שמן קוקוס)
כוס ו3/4 קמח- 240 גרם
2 כפות אבקת שקדים טחונים
2 שקיות סוכר ווניל
2 כפות סוכר
3 חלמונים
3 כפות שוקולד ציפס
למילוי הבראוניז:
100 גרם נטורינה לאפיה(קוקוס)
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות אבקת קקאו
רבע כוס מים
3 כפות סוכר
ביצה אחת
2 כפות אבקת שקדים טחונים
2 כפות אבקת פודינג ווניל
2 כפות שטוחות קמח
אופן ההכנה:
מילוי בראוניז:
מחממים על הגז 100 גרם נטורינה לאחר שהיא נמסה
מוסיפים את הקקאו,סוכר,מים, ושוקולד מריר,מערבבים היטב עד שהתערובת חלקה,
מורידים מהגז ומוסיפים אבקת שקדים פודינג ווניל ומערבבים היטב,
לאחר מכן מוסיפים את הביצה ומערבבים שוב לבסוף מוסיפים את הקמח ומערבבים,
שופכים את התערובת לשק זילוף ומכניסים למקרר למשך שעה עד שהתערובת מתייצבת ונוחה לזילוף.
בצק פריך:
במעבד מזון מכניסים את הקמח, אבקת שקדים,הנטורינה, ו2 סוגי סוכר מערבבים בפולסים עד שהתערובת נהיית חולית(פירורית) מוסיפים כל פעם חלמון ולבסוף את השוקולד ציפס
מורידים את הבצק למשטח מקומח קלות,
מרדדים לריבוע ,
קורצים עיגולים מזלפים את הבראוניז (לזלף מעט ע”מ שאוזני ההמן לא יתפוצצו)
סוגרים לצורה של אוזן המן ואופים בחום 170 מעלות בטורבו במשך 16 דקות
-
-
יפעת, מאיזו עיר אתה במקור?5/9 הושלמו
-
בקצרה
מנהלת קבוצת “פשוט לאפות עם יפעת רגב”
-
נשואה
-
הצטרף/הצטרפה ב-ינואר 2016
-
13,302 אנשים עוקבים
-
-
-
מלי מאירוב5 פוסטים חדשיםShahamiko Gur4 פוסטים חדשיםאתי ונונו4 פוסטים חדשיםהדר פלדמן2 פוסטים חדשיםAnati Shabazi2 פוסטים חדשיםדורון בוניפוסט חדש אחדRotem Yegerאופירה גואטה דנינו2 פוסטים חדשיםסיגל דרעיicon of profile-discoveryראי מה יש לך במשותף עם החברים שלך.
-
השיבי לשאלה כדי לעזור לאנשים להכיר אותך????מבחינתי, חופש הוא…
-
Tsiona Haddad Sabagan אוהבת את הפוסט שלך בקבוצה פשוט לאפות עם יפעת רגב: “מי אמר שאלפחורס הוא עגול???? עוגית אלפחורס…”
לפני מספר שניות -
עליזה אלימלך הגיבה על הסרטון שלך בפשוט לאפות עם יפעת רגב.
לפני מספר שניות