אוזני המן במילוי בראוניז הורס

9.6K

המתכון הוא פרווה ואני השתמשתי בנטורינה
כתחליף פרווה לחמאה
רצוי להתחיל עם מילוי הבראוניז
מכוון שהוא צריך התייצבות כמעט שעה
חומרים לבצק:
200 גרם נטורינה לאפיה(שמן קוקוס)
כוס ו3/4 קמח- 240 גרם
2 כפות אבקת שקדים טחונים
2 שקיות סוכר ווניל
2 כפות סוכר
3 חלמונים
3 כפות שוקולד ציפס
למילוי הבראוניז:
100 גרם נטורינה לאפיה(קוקוס)
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות אבקת קקאו
רבע כוס מים
3 כפות סוכר
ביצה אחת
2 כפות אבקת שקדים טחונים
2 כפות אבקת פודינג ווניל
2 כפות שטוחות קמח
אופן ההכנה:
מילוי בראוניז:
מחממים על הגז 100 גרם נטורינה לאחר שהיא נמסה
מוסיפים את הקקאו,סוכר,מים, ושוקולד מריר,מערבבים היטב עד שהתערובת חלקה,
מורידים מהגז ומוסיפים אבקת שקדים פודינג ווניל ומערבבים היטב,
לאחר מכן מוסיפים את הביצה ומערבבים שוב לבסוף מוסיפים את הקמח ומערבבים,
שופכים את התערובת לשק זילוף ומכניסים למקרר למשך שעה עד שהתערובת מתייצבת ונוחה לזילוף.
בצק פריך:
במעבד מזון מכניסים את הקמח, אבקת שקדים,הנטורינה, ו2 סוגי סוכר מערבבים בפולסים עד שהתערובת נהיית חולית(פירורית) מוסיפים כל פעם חלמון ולבסוף את השוקולד ציפס
מורידים את הבצק למשטח מקומח קלות,
מרדדים לריבוע ,
קורצים עיגולים מזלפים את הבראוניז (לזלף מעט ע”מ שאוזני ההמן לא יתפוצצו)
סוגרים לצורה של אוזן המן ואופים בחום 170 מעלות בטורבו במשך 16 דקות

-45:08

‏‏16‏ אלפים‏ צפיות
לייקהציגי רגשות נוספים

הגיבי

תגובות
יפעת רגב
כתוב/כתבי תגובה…
Ezko Koko
Ezko Koko · 35:51 שלמות …תודה לך
האם אפשר להכין מגולגלות במקום אוזן המן?
עם אותו בצק ועם אותו מילוי

1

נהלי

לייקהציגי רגשות נוספים

· השיבי · 2 שב’

יפעת רגב
יפעת רגב · תנסי

נהלי

לייקהציגי רגשות נוספים

· השיבי · 2 שב’

Michal Tenzer

Michal Tenzer · 0:00 יפעת רגב יפעתי, אם רוצים אזני המן עם חמאה אז פשוט להחליף הכל בחמאה או שלהשתמש במתכון שיש לך באתר?

1

נהלי

לייקהציגי רגשות נוספים

· השיבי · 1 שב’

יפעת רגב
יפעת רגב · תחליפי הכל בחמאה ובבצק תורידי חלמון אחד

נהלי

לייקהציגי רגשות נוספים

· השיבי · 1 שב’

ישראלה אזולאי
ישראלה אזולאי · 0:00 יפעת רגב שאלה לגבי השקדים:הכוונה לאבקת שקדים(שהיא דקה כמו קמח)
או שקדים טחונים כמו אגוזים?

נהלי

לייקהציגי רגשות נוספים

· השיבי · 1 שב’

יפעת רגב
יפעת רגב · ישראלה אזולאי אבקת שקדים זאת אבקה מיוחדת שקונים אותה בחנויות שמתמחות לאפיה אני מראה את המרקם בסרטון????

נהלי

לייקהציגי רגשות נוספים

· השיבי · 1 שב’

אילנית גואברה
אילנית גואברה · 0:00 אלופהההה מהממים כרגילללללל
אפשר להחליף בקרם קוקוס/ חלה קוקוס או 200 גרם שמן קוקוס מוצק?

1

נהלי

לייקהציגי רגשות נוספים

· השיבי · 2 שב’

יפעת רגב
לייקהציגי רגשות נוספים

· השיבי · 2 שב’

    1. ‏יפעת‏, מאיזו עיר אתה במקור?
      ‏5‏/‏9‏ הושלמו

      ‏22‏ פריטים לבדיקתך

    2.  

      בקצרה

      מנהלת קבוצת “פשוט לאפות עם יפעת רגב”

       

      תמונה יכולה לכלול: ‏‏מזון‏‏
      תמונה יכולה לכלול: ‏‏מזון‏‏
      תמונה יכולה לכלול: ‏‏מזון‏‏
      תמונה יכולה לכלול: ‏‏‏קינוח‏ ו‏מזון‏‏‏
      תמונה יכולה לכלול: ‏‏מזון‏‏

       

  • מלי מאירוב
    ‏5‏ פוסטים חדשים

    Shahamiko Gur
    ‏4‏ פוסטים חדשים

    אתי ונונו
    ‏4‏ פוסטים חדשים

    הדר פלדמן
    ‏2‏ פוסטים חדשים

    Anati Shabazi
    ‏2‏ פוסטים חדשים

    דורון בוני
    פוסט חדש אחד

    Rotem Yeger

    אופירה גואטה דנינו
    ‏2‏ פוסטים חדשים

    סיגל דרעי
    icon of profile-discovery
    ראי מה יש לך במשותף עם החברים שלך.

  • השיבי לשאלה כדי לעזור לאנשים להכיר אותך
    ????
    מבחינתי, חופש הוא…
  • ‏‏‎Tsiona Haddad Sabagan‎‏ אוהבת את ה‏פוסט‏ שלך בקבוצה ‏פשוט לאפות עם יפעת רגב‏‏: “‏מי אמר שאלפחורס הוא עגול???? עוגית אלפחורס‏…”

    לפני מספר שניות
  • ‏‏עליזה אלימלך‏ הגיבה על ה‏סרטון‏ שלך ב‏פשוט לאפות עם יפעת רגב‏‏.

    לפני מספר שניות
Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close