אוזני המן במילוי לוטוס ופקאן

2.2K

זאת עוגית פרווה הכי טעימה שאני מכירה
ולמה אני קוראת לה עוגיה ולא אוזני המן
כי אתם יכולים להכין אותה כמגולגלות או כחיתוכיות
במאפי פרווה תמיד אשתמש רק בנטורינה
בגלל הטעם הנייטרלי והמרקם שהיא נותנת לבצקים
**למי שאין מעבד מזון שיכניס הכל לקערת מקסר ויערבב עם וו גיטרה
רצוי רק שהנטורינה תהיה מעט רכה
25 אוזני המן
מתכון:
200 גר’ נטורינה קרה חתוכה לקוביות
300 גר’ קמח (2 כוסות+2 כפות)
כפית אבקת אפיה
70 גר’ אבקת סוכר (חצי כוס)
כפית תמצית וניל
20 גר’ אבקת שקדים (2 כפות)
חלמון
מילוי
ממרח לוטוס
חצי כוס אגוזי פקאן קלויים חתוכים גס
אופן ההכנה:
מכניסים את כל היבשים למעבד מזון
קמח,אבקת אפיה,אבקת שקדים,אבקת סוכר
וטוחנים חצי דקה (מתקבל מרקם רך מאד)
מוסיפים את הנטורינה ומערבבים בפולסים עד שמתקבל תערובת פירורית
מוסיפים את החלמון וממשיכים לערבב בפולסים עד שמתקבל בצק
מורידים את הבצק בין שני ניירות אפיה ומרדדים (לא דק)
קורצים עיגולים
מכניסים למקפיא לעשר דקות(זה יחלץ את העיגולים בקלות)
מניחים על תבנית תנור
את ממרח הלוטוס שמים בתוך שקית זילוף ומזלפים בעיגולים
מעל מניחים קצת אגוזי פקאן וסוגרים לצורת אוזן המן
אופים בחום 170 מעלות 15 דקות
מקררים היטב
למראה חגיגי יותר ניתן לצפות מעל בממרח לוטוס

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close