זה המתכון הכי מושלם לאוזני המן
הם לא יפתחו לכם לעולם וזה בהבטחה
הבצק רך כמו פלסטלינה והוא מצויין לכל
בצק פריך שתרצו
45 אוזני המן
מתכון:
200 גרם חמאה קרה
250 גרם קמח(כוס ו3/4)
30 גרם אבקת שקדים(3 כפות)
60 גרם אבקת סוכר(חצי כוס ועוד כף)
שתי שקיות סוכר ווניל
גרידה מחצי תפוז(אופציונלי)
קורט אבקת אפיה
חלמון
מילוי:
ממרח תמרים,קוקוס,אגוזים קצוצים
ניתן להשתמש בכל מילוי שאוהבים
אופן ההכנה:
שמים במעבד מזון(חובה מעבד מזון לא ניתן במיקסר)
קמח,חמאה קרה חתוכה לקוביות,אבקת שקדים,
שני הסוכרים,גרידת תפוז,אבקת אפיה
מעבדים בפולסים לבצק פירורי
מוסיפים את החלמון ומעבדים עד שמתגבש בצק
זה לוקח פחות מדקה
מורידים את הבצק למשטח מקומח קלות
מרדדים לריבוע לא דק אלא בעובי 3 מ”מ
קורצים עיגולים עם קורצן בקוטר 6
ממלאים ומהדקים בצדדים
אופים בחום 170 מעלות בטורבו 15 דקות