אלפחורס מושלם

2.5K

את העוגיה הזאת הכרתי לפני שנים בזכות האחינית שלי
הודיה עכו, בכל פעם שהיה לנו מפגש משפחתי
אחותי ענת היתה מביאה את העוגיה הזאת לבת שלה הודיה
עוגיה רכה נימוחה שבכל ביס נשפך ממנה ריבת חלב אכותית
חגיגת טעמים מושלמת
מתכון:
170 גרם חמאה רכה(חשוב)
100 גרם אבקת סוכר
5 חלמונים
120 גרם קמח(3/4 כוס)
210 קורנפלור (כוס וחצי)
שקית אבקת אפיה
2 סוכר וניל
גרידת לימון
אופן ההכנה:
מקרימים את החמאה ואבקת סוכר עם וו גיטרה
לאחר מכן מוסיפים את החלמונים כל פעם חלמון
את הקמח הקורנפלור אבקת אפיה וגרידת לימון מערבבים יחד
שופכים לתוך תערובת החמאה ומקפלים עד שמתגבש בצק דביק
בעזרת קלף או ידיים מקומחות מעבירים את הבצר לנייר אפיה מקומח
עוטפים את הבצק ומכניסים למקפיא חצי שעה עד שמתייצב
מוציאים ומרדדים את הבצק על משטח מקומח
קורצים עיגולים ומכניסים שוב למקפיא ל10 דקות
(כך יהיה קל יותר לחלץ את העיגולים)
מניחים את העיגולים על נייר אפיה
ואופים בחום 170 מעלות בטורבו 7 דקות בלבד


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close