אלפחורס שוקולד

10.6K

הוא כשר לפסח..ובעצם זהו מתכון לניצול חלמונים שנשאר מהפבלובה.
הן טעימות בתור עוגיות שוקולד צילמתי לכם אפשרות איך אפשר ליצור מהם פוטיפור מעין קינוח קטן ואישי..
אפשר למלא באיזה מילוי שרוצים אני מלאתי בגאנש מוקצף בטעם שוקולד חלב ונס קפה.
מתכון:
120 גרם חמאה
5 חלמונים
כוס אבקת סוכר(120 גר’)
1 1/2 כוסות קורונפלור(215)
חצי כוס קקאו(60 גרם)
חצי כפית אבקת אפיה
להקציף את החמאה ואבקת הסוכר להוסיף את החלמונים ובסוף את היבשים.
התערובת יוצאת מאד דביקה ולכן מפזרים על משטח העבודה קורונפלור ומאחדים את הבצק מניילנים ומכניסים לקירור לפחות שעתיים.
הבצק עדיין יהיה מאד רך ולכן עובדים עם קורנפלור..קורצים צורות ואופים בחום 170 מעלות 6 דקות.
למילוי:
2 שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
300 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד לבן
כף נס קפה
לחמם את השמנת מתוקה עם השוקולדים עד להמסה מלאה ובסוף לערבב עם בלנדר מוט לתערובת חלקה.
להכניס לקירור לפחות שעתים.
אם רוצים להכין קינוח אישי להוציא את הגנאש ולהקציף במיקסר דקה.
אם רוצים אלפחורס אז לזלף את הגנאש איך שמוציאים מהמקרר.

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close