בוריק פילו במילוי גבינות ותרד

3.3K

עוד פשטידה מובחרת לשבועות
אפשר לאפות גם ללא הרויאל
אבל עם הרויאל המראה בהרבה יותר חגיגי
מחבת/תבנית קוטר 22
מתכון:
חבילה פילו של שמרית
שמן זית
חצי כוס פרורי לחם(לא מוזהב הפשוטים)
מילוי:
חבילת עלי תרד טריים שטופים היטב וקצוצים
100 גרם גבינת כנען
גביע גבינת שמנת (240 גר)
גביע קוטג
200 גר פתיתי מוצרלה
מלח/פלפל שחור
רויאל
100 גר שמנת מתוקה
70 מ”ל חלב
2 ביצים
פלפל שחור
מלח
מעט פירורי לחם לפיזור מעל
אופן ההכנה:
לוקחים 2 עלי פילו מברישים מעט שמן זית
מניחים אחד על השני בחלק העליון מפזרים מעט פירורי לחם
את המילוי מערבבים ומניחים בקצה 3 כפות לאורך
מגלגלים כמו רולדה ומגלגלים לצורת שבלול
מניחים בתבנית ומברישים מעל שמן זית
עושים כך עם שאר העלים
טורפים את כל הרכיבים של הרויאל
שופכים מעל השבלולים
מפזרים מעל פירורי לחם
אופים בחום 170 מעלות בטורבו
עד שמשחים בערך 40 דקות

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close