אחת העוגות הנימוחות והקלות להכנה
את השמנת החמוצה ניתן להמיר לכוס מיץ תפוזים
2 תבניות אינגלישקייק
מתכון:
2 ביצים
2 כפות לוטוס
3 כפות סוכר חום כהה
חצי כוס סוכר
כף דבש
גביע שמנת חמוצה 15% שומן 200 מ”ל
100 מ”ל שמן(חצי כוס)
100 מ”ל מים רותחים(חצי כוס-בהמשך מוסיפים)
280 גר קמח תופח (2 כוסות)
אופן ההכנה:
בקערה שמים
ביצים,סוכר,סוכר חום כהה,לוטוס,דבש,שמן, שמנת
טורפים את הכל ביחד לתערובת חלקה
יוצקים את המים הרותחים ושוב טורפים
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב רק להטמעה
יוצקים את התערובת לתבניות
ואופים בחום 160 מעלות בטורבו 35 דקות
כשהעוגות קרות שופכים מעל לוטוס
ניתן לפזר מעל עוגיות לוטוס טחונות