פרלינה ניתן לקנות בחנויות שמתמחות לאפיה
2 תבניות אינגלישקייק
מתכון:
180 גר חמאה רכה
3 כפות סוכר חום
2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
3 ביצים
200 גר’ שמנת חמוצה
150 גר’ פרלינה
כף דבש
כפית נס קפה
250 גר’ קמח תופח
ציפוי:
300 גר’ שוקולד חלב
50 מ”ל שמן
50 גר’ ברס
אופן ההכנה:
מקציפים את החמאה עם הסוכרים
לתערובת תפוחה
מוסיפים כל פעם ביצה עד שהיא נטמעת
(להזהר מלשבור את התערובת)
מוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר
חשוב בכל הוספת רכיב לערבב
עד שהוא נטמע היטב
יוצקים את התערובת לתבניות
אופים בחום 160 מעלות
40 דקות
ציפוי:
להמיס את השוקולד עם השמן
להוסיף את הברס
אחרי שהעוגות התקררו
להניח אותם על רשת התנור
כשמתחת תבנית ונייר אפיה
ואז לשפוך מעליהם את השוקולד