עוגה מאד עסיסית בזכות הקוקוס,ולכן
מי שלא אוהב קוקוס לא ניתן להמיר במשהו אחר
2 תבניות אנגלישקייק
מתכון:
3 ביצים
150 מ”ל שמן 3/4 כוס
3/4 כוס סוכר
200 מ”ל כוס נס קפה פושר
(2 כפיות נס כפית סוכר ומים חמים)
240 גרם קמח תופח (כוס ו3/4)
3/4 כוס קוקוס
100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
לטחון במעבד מזון את הקמח,שוקולד מריר,סוכר
להוסיף את הקוקוס ולערבב
את הביצים,השמן והקפה לערבב בקערה בנפרד לאחד בין התערובות
לשפוך לתבניות
ולאפות ב160 מעלות 35 דקות