בחושה קפה וקוקוס

16.4K

עוגה מאד עסיסית בזכות הקוקוס,ולכן
מי שלא אוהב קוקוס לא ניתן להמיר במשהו אחר
2 תבניות אנגלישקייק
מתכון:
3 ביצים
150 מ”ל שמן 3/4 כוס
3/4 כוס סוכר
200 מ”ל כוס נס קפה פושר
(2 כפיות נס כפית סוכר ומים חמים)
240 גרם קמח תופח (כוס ו3/4)
3/4 כוס קוקוס
100 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
לטחון במעבד מזון את הקמח,שוקולד מריר,סוכר
להוסיף את הקוקוס ולערבב
את הביצים,השמן והקפה לערבב בקערה בנפרד לאחד בין התערובות
לשפוך לתבניות
ולאפות ב160 מעלות 35 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close