כל מה שתצטרכו עבור העוגה הזאת
זה קערה ומטרפה בלבד
מערבבים הכל שופכים לתבנית ומשיישים
תבנית 24 או 2 תבניות אינגלישקייק
מתכון:
3 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס סוכר דמררה
200 גר’ שמנת חמוצה 27% שומן(גביע)
חצי כוס מיץ תפוז סחוט 120 מ”ל
3/4 כוס שמן 150 מ”ל
2 כוסות קמח תופח 280 גר’
3 כפות ריבת חלב
אופן ההכנה:
טורפים היטב את
השמנת,הביצים,הסוכרים,מיץ תפוז
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד להטמעה
מפרישים רבע מהתערובת מוסיפים את הריבת חלב
ומערבבים
שופכים את תערובת הלבנה לתבנית
מעל את תערובת ריבת החלב ומשיישים קלות
אופים בחום 160 מעלות 40 דקות