בחושה תפוחים ולוטוס

11.2K

אחת העוגות הקלות להכנה וניתן להמיר את לכל עוגיה שתרצו
עוגה זאת אינה מצריכה מיקסר
וניתן להמיר לכל פרי שתחפצו
2 תבניות אינגליש קייק
מתכון:
2 ביצים שלמות
150 מ”ל שמן (3/4 כוס)
240 מ”ל מיץ תפוז סחוט (כוס)
3/4 כוס סוכר
280 גרם קמח תופח(2 כוסות)
3 תפוחים חתוכים לקוביות קטנות
(מזן גרנד סמית) לערבב את התפוחים
עם 2 שקיות סוכר וניל וכפית קנמון
10 עוגיות לוטוס טחונות
אופן ההכנה:
מערבבים את כל הרטובים ביחד
מוסיפים את הקמח ומערבבים
לא לערבב מידי שהעוגה לא תצא חנק
לשפוך את התערובת ל2 תבניות אינגלישקייק
לפזר מעל התערובת את עוגיות הלוטוס
ומעל את קוביות התפוחים
ושוב מעל מעט מעוגיות הלוטוס
לאפות בחום 155 מעלות בטורבו
40 דקות


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close