בחושה תפוחים מיי ורדים ואגוזים

3.7K

אחרי ראש השנה נשאר מלאי תפוחים בשפע
אין כמו להכניס אותם לעוגה לאפות ולאכול
במתכון השתמשתי בגרנד סמית שהם זן ירוק וחמצמץ
אם השתמשתם בתפוחים מתוקים יותר תפחיתו סוכר
2 תבניות אינגליש קייק
מתכון:
לתערובת התפוחים:
3 תפוחים מקולפים חתוכים לקוביות
2 כפות מיי ורדים
כפית קנמון
2 שקיות סוכר וניל
לערבב הכל ביחד
לבלילה:
2 ביצים
חצי כוס סוכר
150 מ”ל שמן(3/4)
רבע כוס קמח שקדים
(אם אין ניתן להשמיט)
280 גרם קמח תופח(2 כוסות)
240 מ”ל תפוז סחוט טבעי
6 בסקויט לוטוס שבור לחתיכות בינוניות
3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הבלילה לתערובת חלקה
שופכים את התפוחים ומערבבים
שופכים לתבניות
ואופים בחום 160 מעלות בטורבו 35/40 דקות




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close