בייגלה מלוח

9K

הבצק הוא ללא שמן בכלל וזה בעצם סוד הקריספיות
המתכון:
קילו קמח
2 כפות שמרים
כף גלוטן
3 כפות סוכר
כף מלח
550 ליטר מים(3 כוסות מים)
ללוש 10 דקות במיקסר ולהתפיח שעה.
מרתיחים 2 ליטר מים ואח”כ מוסיפים 2 כפות סודה לשתיה.
מחממים את התנור ל230 מעלות ואופים את הבייגלה 15 דקות.
תפתחו את התמונות יש המשך מפורט בכל תמונה

מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 50 גרם
מרתיחים 2 ליטר מים לאחר מכן מוסיפים 2 כפות סודה לשתיה ומכניסים כל בייגל חצי דקה מכל צד
מוציאים אותם לצלחת עם סומסום ומניחים בתוך תבנית עם נייר אפייה
הצבע השחום בזכות הסודה לשתיה

 

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close