בצליות רכות כמו ענן

9.3K

כשהילדים שלי יוצאים לטיולים בביה”ס
אני מכינה להם קבוע את הבצליות האלה
מכפילה כמויות מהסיבה שהם אוכלים
בזמן ההכנה וגם לוקחים כמות לחברים בטיול
הם מתאימים לכל אירוח
מתכון:
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
כף מלח
כף סוכר
חצי כוס שמן זית
550 מ”ל מים
לבצל המקורמל:
3 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
חצי כוס שמן זית
כפית פפריקה חריפה
כפית פפריקה מתוקה
חצי כף מלח
רבע כוס מים
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצר 10 דקות
מתפיחים חצי שעה
מחלקים את הבצק לכדורים בגודל 90 גרם
נותנים לכדורים מנוחה 10 דקות
פותחים כל כדור בעזרת מערוך
לרדד ממש מעט לא לדקק מידי
בצל מקרומל:
מטגנים את הבצל עם השמן זית עד למעט הזהבה
מוסיפים את התבלינים והמים ומערבבים היטב
מבשלים עוד 2 דקות ומצננים
שמים כף גדושה מעל כל עיגול
מתפיחים שעה
ואופים בחום 250 מעלות בטורבו 8 דקות
(כל אחד והתנור שלו הבצליות צריכות להיות זהובות מעט)
אם הם נשרפות תנמיכו את חום התנור

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close