את הבראוניז האלה הכנתי בעקבות בקשת הילדים
של החברה שלי רננה יצחק המדהימה
הם שוקולדים נימוחים בטירוף ואהובים על כולם
תבנית 20*30
מתכון:
200 גרם חמאה
300 גרם שוקולד מריר
כף קקאו אכותי
כוס וחצי סוכר
3/4 כוס קמח
שקית אבקת אפיה
4 ביצים
100 גרם שוקולד חתוך לחתיכות קטנות
אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה והשוקולד לתערובת חלקה מצננים 2 דקות
מוסיפים 4 ביצים לתערובת השוקולד ומערבבים
את היבשים מנפים מוסיפים את חתיכות השוקולד ומערבבים ומוסיפים לתערובת השוקולד
שופכים לתבנית מניחים מעל אגוזי מלך שלמים
ואופים בחום 180 מעלות בטורבו למשך 25 דקות
להזהר מאפית יתר.