דובשניות

5.3K

איו כמו טעם של דובשניות ביתיות
אכתוב לכם המרות למתכון
קמח תופח במקום-קמח רגיל+2 אבקת אפיה
ניתן להחליף לקמח כוסמין
סוכר חום-סוכר לבן
חמאה-נטורינה
40 דובשניות:
מתכון:
200 גרם חמאה רכה
חצי כוס סוכר חום כהה
חצי כוס סוכר חום דמררה
2 שקיות סוכר וניל
170 מ”ל דבש(3/4 כוס)
30 מ”ל סילאן (רבע כוס)
2 ביצים
500 גרם קמח תופח
כפית קנמון
אופן ההכנה:
מקרימים בעזרת וו גיטרה את החמאה
וכל הסוכרים
מוסיפים את הדבש ומטמיעים
מוסיפים את הקמח והקנמון ומערבבים
יצא לכם בצק דביק וזה בסדר
להכניס למקרר להתייצבות במשך שעה
להוציא לקרוץ עיגולים בגודל 16 גרם
לגלגל באבקת סוכר ולהניח בתבנית
לאפות בחום 170 מעלות בטורבו 12 דקות
לא לגעת שזה חם כי זה יתפרק
לחכות לצינון מלא ולחלץ מהתבנית
ניתן לפדר מעל אבקת סוכר

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close