דלעת מקורמלת

640

כל אחד מכין את סימני החג של ראש השנה
בהתאם למסורת של משפחתו
אימי היקרה הייתה מקרמלת אותה עם דבש סוכר וקנמון
אני הוספתי שום ע”מ לאזן את המתיקות ולשלב אותה בארוחה
מתכון:
3 קילו דלעת חתוכה לקוביות גדולות
מסוג ערמונים כתומה מאד
(יש דלעות גדולות מאד לא הקטנות)
חצי כוס סוכר חום כהה
כוס סוכר
2 כפות דבש
כפית מלח
קורט פלפל שחור גרוס
5 שיני שום שלמים
מקל קנמון
כוכב אניס
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים בסיר
ומבשלים עד שהרוטב והדלעת מקורמלים
חשוב לוודא שהדלעת רכה
זה לוקח שעה וחצי
מוציאה את מקל הקנמון והשום
ומעבירה לקערה ולמקרר


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close