כל אחד מכין את סימני החג של ראש השנה
בהתאם למסורת של משפחתו
אימי היקרה הייתה מקרמלת אותה עם דבש סוכר וקנמון
מתכון:
3 קילו דלעת חתוכה לקוביות גדולות
מסוג ערמונים כתומה מאד
(יש דלעות גדולות מאד לא הקטנות)
חצי כוס סוכר חום כהה
כוס סוכר
2 כפות דבש
כפית מלח
מקל קנמון
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים בסיר
ומבשלים עד שהרוטב והדלעת מקורמלים
חשוב לוודא שהדלעת רכה
זה לוקח שעה וחצי
מוציאה את מקל הקנמון
מעבירה לקערה ולמקרר
דלעת מקורמלת
![](https://yifaty.co.il/wp-content/uploads/2020/09/004.jpg)