הני מון

1.1K

עוגת שכבות דבש עם מוס ריבת חלב
המתכון נכתב לעוגת פרווה כמובן ניתן להמיר לחלבי
במקום נטורינה/חמאה
שמנת צמחית/שמנת מתוקה 38%
תבנית תנור
רינג 20
או תבנית 24 ואז יצאו לכם 2 בסיסים
מתכון:
ביסקויט דבש:
5 ביצים מופרדות
חצי כוס סוכר
כף דבש
60 גרם נטורינה מומסת
140 גרם קמח תופח (כוס)
כפית קינמון
מוס ריבת חלב:
500 מ”ל שמנת צמחית או מתוקה 38%
שקית פודינג ריבת חלב
כף סוכר חום כהה
רבע כוס חלב סויה
*לחלבי ניתן להוסיף כף ריבת חלב
אופן ההכנה:
ביסקויט דבש:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ונוקשה
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החלמונים
והנטורינה עד להטמעה,לאחר מכן מוסיפים את הדבש,
הקמח והקינמון ומערבבים בתנועות קיפול עד להטמעה
שופכים את הבלילה ךתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה משומן
ואופים בחום 165 מעלות בטורבו כ-17 דקות
מצננים, וקורצים 3 עיגולים בעזרת רינג.
מוס ריבת חלב:
מקציפים את כל החומרים לקצף יציב אך לא נוקשה
מזלפים מעל כל עיגול ומסיימים בעיגול האחרון


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close