חטיף אגוזים תמרים ושוקולד

4.3K

זהו חטיף חלבון אולטימטיבי בהכנה ביתית
בריא ללא תוספות של גלוקוז או סירופ תירס
רק דבש וכף סוכר חום כהה
טיפים ושידרוגים:
ניתן להמתיק עם דבש בלבד
אם לא מתוק מידי אפשר להוסיף כל פעם כף סוכר חום כהה לטעום
ולראות באיזו דרגת מתיקות אתם אוהבים
אפשר להשתמש בתמרים אמיתיים ולטחון
אני השתמשתי בתמרים מגולענים טחונים באריזת וואקום
תבנית /רינג 20*30
60 יחידות
מתכון:
כוס אגוזי פקאן קלויים
כוס בוטנים קלויים מלוחים
כוס גרעיני דלעת קלויים
כס גרעיני חמניה קלויים
כוס אגוזי לוז קלויים מלוחים
כוס אגוזי מלך
כוס פיסטוק קלוי
חצי קופסא של ממרח תמרים או אריזת וואקום של תמרים
2 כפות דבש
כף סוכר חום כהה
300 גרם שוקולד מריר מומס
אופן ההכנה:
טוחנים במעבד את כל סוגי הפיצוחים
וטוחנים גס
מעבירים למיקסר עם וו גיטרה
מוסיפים את הדבש הסוכר והתמרים
ומערבבים היטב עד שהתערובת מתגבשת
אם התערובת פירורית תוסיפו עוד ממרח תמרים
לשטח ולהדק היטב בתבנית או רינג 30*20
(רצוי שמתחת יהיה נייר אפיה)
לאחר שהדקתם היטב תשחררו את התבנית
הצורה של התבנית תשאר על הנייר
תחתכו למלבנים קצרים וארוכים
ותכניסו למקפיא לשעתיים
אחכ תמיסו את השוקולד המריר
ותטבלו כל מלבן בשוקולד
תניחו בנייר אפיה ותכניסו למקפיא לרבע שעה
תוציאו ותניחו בקופסא
את החטיפים ניתן לשמור במקרר או במקפיא
הכי טעים במקפיא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close