זה החטיף האהוב על הילדים אחרי כדורי השוקולד
ובעצם הוא אהוב על כולם הוא נשמר היטב במקפיא
לאורך זמן.
אל תתרגשו מכמות השוקולדים מדובר בתבנית
מאד גדולה.
80 חתיכות
מתכון:
שקית של פיצפוצי אורז מלא
4 חבילות שוקולד חלב
2 חבילות שוקולד מריר
כוס וחצי אבקת נוגט
חצי כוס שמן
כוס ורבע של חמאת קקאו(ניתן לקנות בחנויות שמתמחות לאפיה)
קרם שוקולד ונוגט:
3 שמנת מתוקה
שקית פודינג שוקולד
2 כפות שטוחות אבקת נוגט
חצי כוס חלב
אופן ההכנה:
לרפד את תבנית האפיה בנייר אפיה
לטחון מעט במעבד מזון את פיצפוצי האורז
להמיס את השוקולדים עם החמאת קקאו
לערבב את הנוגט עם השמן
לשפוך לתוך תערובת השוקולד ולערבב
לסנן את תערובת השוקולד מעל פיצפוצי האורז
ולערבב היטב, לשפוך את פיצפוצי האורז בתבנית לשטח ולהדק
היטב עם כף.
להכניס למקפיא
קרם שוקולד ונוגט:
להקציף את השמנת מעט, להוסיף את הפודינג
הנוגט והחלב ולהקציף עד שהתערובת מעט מתייצבת
להזהר מלהקציף לקצף נוקשה או יציב מידי
מכוון שהקצפת ממשיכה להתייצב עוד במקרר
ואז יהיה לה מרקם של מרגרינה במקום קצפת
לשטח את הקצפת מעל פיצפוצי האורז
ניתן, לגרד מעל שוקולד מריר
ולהכניס לקירור כל הלילה.
להוציא ולחתוך לריבועים קטנים ולשמור בתוך קופסא אטומה