חיתוכיות מי זהר וחלבה

1.5K

עוגיות בטעם חלבה נימוחות וממכרות
ניתן להכין 2 שכבות אבל אז לרדד את הבצק
לא דק.
מי שלא אוהב מי זהר שיחליף בכף תמצית וניל
מתכון :
200 גרם נטורינה/חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
300 גרם קמח (2 כוסות+כף גדושה)
100 גרם אבקת סוכר
ביצה
2 כפות מי זהר (אופציונלי)
מילוי:
ממרח חלבה
אופן ההכנה:
מכניסים את כל חומרי הבצק למעבד מזון
מעבדים עד שמתגבש בצק
מחלקים את הבצק ל3
מניחים כל חלק על נייר אפיה מעט מקומח
שמים מעל עוד נייר אפיה ומרדדים
מורידים את הנייר ומורחים חלבה
לוקחים את החלק השני ומרדדים שוב כמו הראשון
הופכים את הבצק על השכבה שמרחנו
ומורחים שוב חלבה וכך עושים גם עם החלק
האחרון.
אופים בחום 170 מעלות 20 דקות
מוציאים מצננים ופורסים למרובעים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close