חיתוכיות קפה כשרות לפסח

12.1K

אחד הקינוחים הבריאים והטעימים בטירוף
לא חייב להכין רק לפפסח ניתן לאמץ כל השנה
תבנית 20*30
מתכון:
לבצק אגוזים:
75 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
200 גרם קמח שקדים
100 גרם אגוזי מלך
100 גרם קוקוס
60 גרם קורנפלור
2 שקיות סוכר וניל
חצי כוס סוכר
חלמון(את החלבון שמים במילוי הקפה יחד עם הביצים)
תוספת לפירורים מעל
100 גרם אגוזי מלך חתוכים גס
מילוי קפה:
250 גרם שוקולד מריר
300 מ”ל שמנת מתוקה
2 ביצים
2 כפות אבקת שקדים
2 כפות דבש
2 כפות שמן
2 שקיות סוכר וניל
כף נס קפה
אופן ההכנה:
בצק פריך אגוזים:
לטחון את כל היבשים במעבד מזון (אם אין מעבד לקצוץ הכי דק שאפשר את האגוזים)
להוסיף את החמאה מלבד החלמון ולעבד לתערובת פירורית (ניתן לעבד בידיים)
להפריש 200 גרם בצד
להוסיף חלמון ולעבד לבצק לשטח בתבנית
מילוי קפה:
להמיס שמנת,שוקולד מריר,דבש,שמן,סוכר וניל,נס קפה לתערובת חלקה
להוסיף את הביצים ואבקת שקדים
ולטרוף היטב
לשפוך מעל הבצק
ולאפות בחום 160 מעלות בטורבו 15 דקות
לאחר מכן לקצוץ את שאר האגוזים ולהוסיף לתערובת
שהפרשנו בצד,את התערובות לפזר מעל העוגה החצי אפויה
ולהמשיך לאפות עוד 20 דקות
להוציא לקרר לילה ולחתוך למרובעים

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close