חיתוכיות ריבה ופלורנטין שקדים

3.3K

אפשרות נוספת לחיתוכיות ניתן להחליף את השקדים
באגוזים כמו מלך,פקאן
תבנית 27*30
מתכון:
180 גר נטורינה/חמאה קרה חתוכה לקוביות
80 גר אבקת סוכר
2 שקיות סוכר וניל
30 גר’ קורנפלור
200 גר קמח (כוס +2 כפות)
ביצה
מילוי:
ריבה
פלורנטין:
80 גר נטורינה/חמאה
50 גר סוכר
20 מ”ל מים
כף דבש
200 גר שקדים מולבנים פרוסים
אופן ההכנה:
מכניסים את כל חומרי הבצק למעבד מזון
מערבבים לתערובת פירורית מוסיפים את הביצה
ומערבבים עד שמתגבש בצק
מרדדים בין 2 ניירות אפיה ומעבירים לתבנית
אופים בחום 165 מעלות בטורבו 12 דקות
מוציאים, מורחים ריבה
פלורנטין:
מחממים מים,סוכר דבש וחמאה עד שהכל נמס
מורידים מהגז ומוסיפים את השקדים
שמים מעל הריבה ומחזירים לאפיה נוספת
עוד 12 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close