חלת בייגל ירושלמי

18K

את החלות האלה ראיתי במאפיית טעמים
אין שמן בבצק ולכן הן נשארות קריספיות לאורך זמן
תקשיבו מרקם כזה לא הרגשתי בחיים ולדעתי של הבית יותר מוצלח
מתכון ל2 חלות ו4 לחמניות:
קילו קמח עשיר בגלוטן
2 כפות שמרים
כף מלח
2 כפות סוכר
3 כוסות מים (את המים שמים בהדרגה יתכן שתצטרכו פחות חצי כוס)
אין במתכון הזה שמן בכלל(וזה סוד האווריריות והקרספיות)
אופן ההכנה:
ללוש היטב 12 דקות ללא הפסקה הבצק צריך להיות רך ונוח לעבודה
לשמן ידיים ומשטח עבודה להוריד את הבצק מהמקסר למשטח
וללוש ביד עוד 5 דקות..לאחר מכן להניח את הבצק בקערה משומנת
לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהתפיח חצי שעה
לחלק את הבצק לכדורים בגודל 150 גרם
לתת לכדורים מנוחה 10 דקות
לעשות את הצורה של החלות(מצורף סרטון קליעה על 4)
להתפיח שעה
להכין בקערה ביצה..חלמון..קצת סוכר קצת מלח ורבע כוס שמן
לערבב הכל ביחד למרוח מעל החלות ולפזר בנדיבות שומשום
לאפות בחום 190 מעלות בטורבו 24 דקות

תראו כמה שהיא אוורירית

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close