חלת סילאן ותמרים

7.9K

חלה חגיגית ויפה לכבוד החג
נהוג בראש השנה לאכול חלות מתקתקות
הפעם שמתי בפנים ביצה ודבש בכדי
לקבל מרקם כמו של עוגת שמרים
כיאה לחלה מתוקה
מתכון:
קילו קמח
2 כפות שמרים
כף מלח
כף סוכר
כף סילאן
6 תמרים מסוג מג’הול קצוצים
ביצה
חצי כוס שמן
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק 10 דקות
מתפיחים חצי שעה
קורצים עיגולים בגודל 160 גרם כל עיגול
מכסים בשקית ניילון גדולה
נותנים מנוחה 10 דקות
פותחים כל עיגול בעזרת מערוך מגלגלים לנחש
קולעים צורה
מתפיחים את החלות שעה בקיץ שעה וחצי בחורף
חשוב לכסות את החלון בשקית ניילון גדולה
מורחים מעל החלה
חלמון ,ביצה, קצת סוכר קצת מלח טורפים היטב ומורחים
אופים בחום 190 מעלות בטורבו 25 דקות

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close