טורט אגוזים שוקולד וקוקוס

5.7K

העוגה הזאת מככבת בכל בית בפסח
היא הטורט תפוזים של הפסח
לכל אחד יש מתכון משלו ופחות או יותר
הן דומות אחת לשניה
תבנית פלא או תבנית 26
מתכון:
7 ביצים מופרדות
כוס סוכר
2 סוכר וניל
120מ” שמן חצי כוס
120 מ”ל אספרסו או נס קפה(2 כפיות נס+מים )חצי כוס
כוס קמח מצה
שקית אבקת אפיה
כוס קוקוס
כפית קפה
100 גר שוקולד מריד
כוס אגוזי מלך קצוצים דק (לא מידי)
אופן ההכנה:
מכניסים למעבד מזון קמח מצה,קוקוס,אבקת אפיה,שוקולד מריר והקפה
טוחנים לאבקה.
(אם אין מעבד אז לגרד את השוקולד המריר לפירורים דקים)
מקציפים את החלבונים עם הסוכרים לקצף יציב ונוקשה
מוסיפים את החלמונים ומקפלים להוסיף את השמן והנס קפה ולערבב קלות
מוסיפים את כל היבשים ומקפלים
שופכים לתבנית משומנת ואופים בחום 160 מעלות בטורבו 50 דקות
הכי חשוב להכניס קיסם ארוך לוודא שיוצא יבש
טיפ:
כשבעוגה יוצאת מהתנור לאחר 7 דקות לניילן מלמעלה או להכניס
לפעמון למשך שעה האדים ירככו את העוגה

אסור שהניילון יגע בעוגה אחרת החלק העליון של העוגה ידבק אליו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close