טורט לימונענע הורס

1.9K

המתכון נרשם בפרווה וחלבי
אל תוותרו על עלי הנענע בפנים
תבנית 24
מתכון:
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
גרידה מ2 לימונים
70 מ”ל מיץ לימון סחוט טבעי
130 מ”ל חלב שקדים/שמנת מתוקה
150 גר נטורינה רכה מאד/חמאה
260 גר קמח תופח
40 גר קורנפלור
7 עלי נענע קצוצים
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב אך לא נוקשה
מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים
חלמונים אחכ שמן,חלב שקדים ומיץ לימון
מערבבים קלות
מוסיפים את שאר החומרים
לא לערבב מידי
רק עד שהכל נטמע
שופכים לתבנית משומנת (אם אפיתם באנודייז לא לשמן)
ואופים בחום 160 מעלות בערך 40 דקות
ציפוי פונדנט:
100 גר אבקת סוכר
2 כפות מיץ לימון סחוט
כף מים
לערבב היטב
עד שמתקבלת משחה סמיכה מאד
בעזרת כף לשים מסביב לעוגה כשהיא קרה



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close