טורט קפה ואגוזים

5.3K

עוד עוגה מפנקת על יד הקפה
היא קלה מאד להכנה ולא מורגשת בכלל שאין בה קמח
ניתן להמיר את הקורנפלור בקמח תפוחי אדמה
2 תבניות אינגלישקייק
מתכון:
4 ביצים מופרדות
כוס סוכר
חצי כוס שמן (100 מ”ל)
חצי כוס נס ללא חלב(100 מ”ל)
(כף נס+חצי כוס מים רותחים)
80 גרם קמח שקדים (3/4)
כפית שטוחה נס קפה
חצי כפית קנמון
כפית אבקת אפיה
כוס קורנפלור(120 גר’)
50 גרם אגוזי מלך טחונים גס
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם כוס הסוכר לקצף יציב
מוסיפים בהדרגה את החלמונים והשמן ומערבבים עוד חצי דקה.
מוסיפים את כל היבשים ולבסוף את הנס קפה מערבבים עוד חצי דקה.
שופכים לתבנית ואופים בחום 160 מעלות בטורבו 45 דקות.
*ניתן לקשט בקצפת

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close