טורט קרמבו מהממת

6.1K

(בהשראת הבלוגרית מאיה מרום)
לפעמים נשאר לנו קרמבו ואז הוא מתיישן
במקום לזרוק זה פתרון מצויין להכנת עוגה מדהימה
אל תבהלו מהרושם שלה היא מאד מאד קלה להכנה.
תבנית 24
מתכון:
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
6 קרמבואים ווניל(אני אוהבת שטראוס)
100 גרם קמח (3/4 כוס)
כף תמצית ווניל
אופן ההכנה:
להקציף את הביצים שלמות עם הסוכר 8 דקות ברציפות לקצף יציב מאד
מפרידים את הקרמבואים מהבסקוויט שלהם
את הקרמבואים מכניסים לקצף היציב ומערבבים עוד חצי שניה
את הבסקויטים קוצצים לקוביות קטנות ומוסיפים גם לקצף ולערבב קלות
מוסיפים את שאר החומרים היבשים
(קמח..אבקת אפיה..וסוכר ווניל) ומערבבים חצי דקה עד שזה נטמע.
משטחים בתבנית תנור ואופים בחום 160 מעלות בטורבו 40 דקות
אחרי שהעוגה מוכנה הופכים אותה על נייר אפיה מחכים שתצטנן ומקלפים בזהירות את נייר האפיה
אפשר לחתוך ל3 מלבנים אני קרצתי 2 עיגולים בקוטר 20
לקצפת:
2 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
כפית ג’לטין מומסת בכף מים.
להמיס שניה את הג’לטין במיקרוגל.
להקציף את השמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר
ולקראת הסוף להוסיף את הג’לטין ולהקציף עוד חצי דקה.
(אל תוותרו על הג’לטין הוא מייצב את הקצפת ונותן מרקם של מוס כמו הקצפת של המילקי.)
לגנאש:
100 גרם שוקולד מריר
25 גרם חמאה
חצי כוס חלב(חד פעמי קר)
להמיס הכל ביחד
הרכבה:
אפשר לחתוך ל3 מלבנים אני קרצתי 2 עיגולים בקוטר 20
מניחים עיגול ומעליו מורחים גנאש
מזלפים קצפת מניחים את העיגול השני ושוב מורחים גנאש ומעל קצפת

אחרי שהפרדנו את הבסקוויט מהקרבואים..מכניסים אותם לתוך תערובת הקצף ומקציפים עוד חצי דקה
את התחתית של הקרמבו קוצצים לקוביות ומכניסים גם לתערובת הקצף לחצי דקה של עירבוב
את התערובת שופכים לתבנית התנור ואופים בחום 160 מעלות בערך 30 דקות
כשהעוגה מוכנה הופכים אותה על נייר אפיה נוסף וכשהיא מצטננת לחלוטין מקלפים את הנייר
ניתן לחתוך לאורך ואז לקבל 3 מלבנים. אני קרצתי 2 עיגולים בקוטר 20
מורחים על כל עיגול גנאש ומעל קצפת
זה טעים בטירוף
Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close