את העוגה הזאת ניתן להמיר לציאליקים
בכך שתורידו את קמח המצה ותגדילו את כמות הקורונפלור
אני אכתוב לכם למטה בכמויות.
תבנית 26
מתכון:
7 ביצים מופרדות
כוס סוכר
ליבשים:
כוס קוקוס
כוס אגוזי פקאן קלויים
חצי כוס קמח מצה(לצליאקים-3 כפות קורונפלור)
כף קורונפלור(לצליאקים לא לשים)
100 גרם שוקולד מריר
כף נס קפה
כפית קינמון
כפית גינגר טחון
שקית אבקת אפיה
לרטובים:
7 חלמונים
3/4 כוס תה ארל גריי
חצי כוס שמן
אופן ההכנה:
להכניס את כל היבשים למעבד מזון ולטחון במשך דקה
לערבב את כל הרטובים ביחד ולשפוך ליבשים ולערבב היטב
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ונוקשה
לקפל לתערובת ב2 פעמים לשפוך לתבנית
ולאפות בחום 155 מעלות בטורבו במשך 40 דקות