זאת עוגה מאד טעימה ופשוטה להכנה. תפתחו את התמונות זה חשוב שתדעו באיזה חומרים השתמשתי..
בשוקולד המריר השתמשתי בפודינג מקצר את העבודה ולא נופל מטעמו של השוקולד המריר.
מתכון:
3/4 שרוול בסקוויטים (שוקולד מריר אוסם)
כף קקאו
חבילת חמאה מומסת
לרסק את בסקוויטים ולהוסיף את החמאה והקקאו ולשטח בתבנית פאי
מילוי:
50 גרם שוקולד לבן מומס
50 גרם שוקולד חלב מומס
2 כפות נוגט
חצי חבילה פודינג שוקולד בלגי (אוסם)
רבע כוס חלב
2 שמנת מתוקה 38% שומן
כף גדושה פודינג ווניל
אופן ההכנה:
להקציף את השמנת המתוקה עם הפודינג ווניל לחלק את השמנת המוקצפת ל3 חלקים.
להמיס את השוקולדים ולקרר.
לאחד להוסיף שוקולד לבן מומס ולהכניס לשקית זילוף.
לשני להוסיף כף נוגט ושוקולד חלב ולערבב היטב.
והשלישי להוסיף את פודינג השוקולד ורבע כוס חלב ולערבב היטב ולהכניס לשק זילוף.
עכשיו תפתחו את התמונות ותיראו מה עושים.