ניתן לתבל באיזה תיבול שתבחרו
כרובית גדולה
מתכון:
כרובית
תבלינים:
כף וחצי מיונז
50 מ”ל שמן זית/קנולה
2 כפות גריל עוף
כפית כמון
קורט פלפל שחור גרוס
כף מלח
חצי כף כרכום
חצי כף פפריקה חריפה(אפשר מתוקה)
אופן ההכנה:
מרתיחים את הכרובית במים עם כף מלח
10 דקות בלבד
מוציאים למסננת ומצננים מעט
מערבבים את כל חומרי התיבול לתערובת חלקה
בעזרת מברשת מברישים את התיבול על כל הכרובית
שכבה נדיבה(גם מלמטה ובפנים עד כמה שאפשר)
אופים בחום 200 מעלות בטורבו
חצי שעה או עד שנועצים מזלג והכרובית רכה(לא מידי תזהרו)