כרובית קריספית וטעימה
אפשר גם לטגן למי שאוהב
הכמות היא ל2 ניתן לחלק את החומרים ל2
מתכון:
2 כרוביות
לבלילת הביצים:
4 ביצים
כף רסק עגבניות
שן שום כתושה
כף מלח
כף פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה (אופציונאלי)
כפית כמון
כפית כרכום
רבע כוס מים
פירורי זהב
אופן ההכנה:
חולטים את הכרוביות עם מים ומלח 10 דקות בלבד
להוציא ולקרר בקערה
לחתוך לפרחים
לערבב את כל בלילת הביצים היטב
להניח את פרחי הכרובית בבלילה
להוציא ולערבב בירורי לחם
להניח בתבנית תנור
לרסס שמן מעל
לאפות בחום 200 מעלות 35 דקות