לחם שיפון ובצלים

5K

אחרי שתכינו את הלחם באחריות כל המאפיות הולכות לפשוט את הרגל
כי הטעם שלו קראנצי וממכר
מקילו יוצא 4 לחמים אל תפחיתו בכמות אני מבטיחה לכם שהוא יחוסל.
הוא נשמר מצוין במקפיא וטעים גם יום למחרת
ניתן לשלב בתוכו מה שתירצו אגוזים.חמוציות פשתן וכו’
המתכון:
600 גרם קמח לבן לחם
280 גרם קמח שיפון(2 כוסות)
2 כפות שמרים יבשים
כף מלח
כף וחצי סוכר
חצי כוס בצל מטוגן יבש(קונים בחנות תבלינים).
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
600 מ”ל מים
לשים את הכל 10 דקות ללא הפסקה ומתפיחים חצי שעה
מחלקים את הבצק ל4 עיגולים ומניחים בצד לרבע שעה מנוחה
לוקחים כל עיגול ותסתכלו בסרטון איך אני עושה את הצורה
תפתחו את התמונות יש גם סרטונים להמשך ההכנה.

אחרי שהתפנו במשך שעה את הלחמים מרטיבים אותם בעזרת מברשת עם מים
מפדרים מעל הלחם קמח וחורצים קווים באלכסון בעזרת סכין לחתוך בעדינות לא חתכים עמוקים.
ולהכניס לתנור לחום 200 מעלות במשך 30 דקות
כך הלחם יוצא שחום וקריספי ואוורירי מבפנים

 

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close