את הלחמניות האלה אני מכינה קבוע לחזרה לביהס
כל ילד אוהב למעלה את הקארסט שאני מפזרת
ואז יש חגיגה מהממת בתבנית
מתכון:
קילו קמח
2 כפות שמרים
ביצה
30 גרם נטורינה מומסת
חצי כוס סוכר
כף מלח
2 כוסות מים
לפיזור מלמעלה:
שומשום,קצח,פרג שלם,שבולת שועל, פשתן
אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים למיקסר ולשים 10 דקות
מתפיחים רבע שעה.
מחלקים את הבצק לעיגולים
כל עיגול 100 גרם
נותנים לעיגולים מנוחה 10 דקות
לאחר מכן פותחים כל עיגול למלבן מגלגלים
(מערבבים 20 גרם נטורינה עם ביצה)
מורחים מעל הלחמניה מטבילים בציפוי שרוצים
מניחים בתבנית ומתפיחים שעה
אופים בחום 210 מעלות בטורבו 15/17 דקות
