לחמניות מכוסמין רכות

8.9K

הלחמניות האלו רכות מאד הן עשויות חצי מקמח כוסמין
וחצי מקמח לבן הן נשמרות מצויין במקפיא ואופן ההכנה שלהן מאד קל
הילדים שלי לא מוותרים עליהם לביה”ס
כוס חד פעמי חם
מתכון:
500 גרם קמח כוסמין
500 גרם קמח לבן
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
כף מלח
חצי כוס שמן
1/2 2 כוסות מים
אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים ולשים 10 דקות.
שמים את הבצק בתוך קערה משומנת מכסים בניילון נצמד
ומתפיחים שעה.
מחלקים את הבצק לעיגולים כל עיגול במשקל 80 גרם
מכסים בניילון את העיגולים למנוחה של רבע שעה
פותחים כל עיגול עם מערוך ומגלגלים
מניחים את הלחמניות להתפחה של שעה
מברישים עם ביצה
ואופים בטורבו
בחום 220 מעלות ל10 דקות

 

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close