לחמניות עם צימוקים ודבש

9.7K

בראש השנה אנו מכינים מאכלים מתוקים
ואחד מהם זה החלות שמוגשות לשולחן הם צריכות
להיות מתקתקות אך לא מתוקות מידי, הוספת צימוקים
לחלות אכן נותנות טעים מתוק עדין.
במקום צורה של חלות הכנתי לחמניות אישיות
כשמארחים המון אנשים לחג רצוי שיהיה לכל אורח לחמניה אישית בצלחת
ל-16 לחמניות
מתכון:
קילו קמח עשיר בגלוטן
2 כפות שמרים יבשים
3/4 כף מלח
2 כפות סוכר
3 כפות דבש
חצי כוס שמן
3/4 צימוקים שחורים מושרים במים רגילים
2 וחצי כוסות מים
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק מלבד הצימוקים
לאחר 6 דקות לישה לתת לבצק מנוחה של 5 דקות
להכניס את הצימוקים וללוש עוד 5 דקות
להתפיח חצי שעה
לקרוץ עיגולים בקוטר 120 גרם
ולתת להם מנוחה של רבע שעה
לאחר מכן לקלוע לצורה של לחמניה להתפיח שעה
למרוח 2 חלמונים עם קצת סוכר קצת מלח
ולאפות בחום 200 מעלות בטורבו 14 דקות

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close