לחמנית בייגל מתוקה

2.9K

לחמניה זאת מתאימה לכל אירוע
ללא הסירופ מעל היא אינה מתוקה
מתכון:
500 גר’ קמח לחם של נפלאות
15 גר’ שמרים יבשים
חצי כף מלח
כף סוכר
350 מ”ל מים
לטבילת הלחמניה:
ליטר מים
100 גר’ סילאן
כפית סודה לשתיה
סירופ סוכר:
100 גר’ סוכר
200 מ”ל מים
לבשל 10 דקות
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק
מתפיחים חצי שעה
מחלקים לכדורים בגודל 65 גר’
מניחים ל10 דקות
מגלגלים כל כדור ללחמניה
לטבילה:
מרתיחים את המים והסילאן
לאחר רתיחה מוסיפים את הסודה לשתיה
ממשיכים להרתיח עד שהקצף נעלם
שמים כל לחמניה בסירופ
ומבשלים כדקה מכל צד
מוציאים ומניחים בתבנית
אופים בחום 250 מעלות 15 דקות
מוציאים ומברישים בסירופ סוכר
ניתן לפזר שומשום או סוכר גבישי

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close