הן טבעוניות,ללא סוכר, ובוסט של חלבון
בזכות השקדים
הבצק מתאים גם לקלתית של פאי רק רצוי
לאפות לפני ואז למלא
ניתן להמיר את המילוי בשוקולד או לוטוס או מה שאתם אוהבים
המתכון רשום בגרמים על מנת שיצא לכם במדויק
12 מגולגלות
מתכון:
70 גרם אבקת שקדים
20 גרם קורנפלור
100 מ”ל ממרח שקדים(רצוי טהור וטבעי)
40 מ”ל סילאן או מייפל טבעי(לא סנטטי עדיפות למייפל)
מילוי:
ממרח תמרים
חצי כוס פקאן קלוי טחון גס
אופן ההכנה:
שמים את כל חומרי הבצק בקערה
ומערבבים עם כף
נותנים לתערובת לנוח חצי דקה
מגבשים בעזרת הידיים לכדור
ומניחים מעל נייר אפיה
שמים מעל עוד נייר אפיה
ובעזרת מערוך מתחילים לרדד לריבוע דק
מורידים את הנייר העליון
מורחים שכבה מאד דקה של ממרח תמרים
(אם תמרחו הרבה העוגיות יהיו דביקות)
מפזרים מעל אגוזים
בעזרת נייר האפיה מתחילים לגלגל את הבצק
שימו לב שהנייר מתנתק ממנו
(אם קשה אז תמעכו את הנייר על הבצק ולאט לאט תפרידו)
לאחר שגילגלתם את הבצק תחרצו עם סכין מעט מלמעלה
רק בשביל הצורה
לאפות בחום 170 מעלות בטורבו 15 דקות
או עד שמשחים
לצנן לחלוטין לפזר מעט אבקת סוכר (לא חובה)
לחתוך ולשמור במקרר