טוב אוהבת מושבעת אנוכי של המגולגלות
בצק נימוח ומתמוסס בפה מכל ביס
ואם הן במילוי שוקולד זאת בכלל חגיגה לפה
תכפילו כמויות הן טעימות בטירוף
ונשמרות תקופה במקפיא
מי שרוצה חלבי שימיר לחמאה
מתכון:
200 גרם נטורינה רכה חתוכה לקוביות
450 גרם קמח
2 כפות שטוחות קקאו אכותי
כפית אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
ממרח שוקולד אכותי
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו גיטרה
מניילנים ומכניסים למקפיא 10 דקות להתייצבות
מחלקים את הבצק ל4
פותחים כל בצק למלבן
(חשוב לעבוד על משטח מקומח ולקמח תמיד מערוך)
מורחים שוקולד,מגלגלים חורצים קווים מעט
ואופים בחום 170 מעלות בטורבו 27 דקות