מגנום בטעם החלב של הקורנפלקס

3.6K

המתכון רשום בשתי גרסאות
אחד עם ג’לטין ואחד ללא
אם תכינו את הארטיק בוקנספט גלידה בקופסא אז כמובן תבחרו
באפשרות ללא ג’לטין
מתכון ל15 מגנומים
500 מ”ל שמנת מתוקה 38%
230 מל חלב מרוכז
4 גר’ גלטין +20 מ”ל מים
(מערבבים ביחד ומניחים לחצי שעה )
גרסה ללא ג’לטין
כף וחצי פודינג רגיל(20 גר’)
מילוי קראנץ:
100 גר’ קורנפלקס שבור לחתיכות קטנות מאד(לטחון גס)
100 גר’ שוקולד לבן מומס
ציפוי מגנום:
300 גר’ שוקולד לבן
50 גר’ חמאת קקאו
40 מ”ל שמן קנולה
30 גר’ קורנפלקס שבור גס
אופן ההכנה:
קראנץ קורנפלקס:

מערבבים ביחד את הקורנפלקס עם השוקולד המומס
שופכים לתבנית מרובעת או אינגליש קייק
(אני השתמשתי בתבנית מגנום מיני ואז חילצתי יום למחרת)
מקפיאים לילה
מוציאים וחותכים למלבנים
מוס:
מקציפים את השמנת מתוקה למרקם יציב
מוסיפים את החלב ומערבבים בתנועות קיפול
ממיסים את הג’לטין חלק מהתערובת מוסיפים לגלטין ומערבבים היטב
שופכים את תערובת הגלטין לשאר המוס ומקציפים שניה רק להטמעה
יוצקים לשק זילוף
ללא ג’לטין:
מקציפים את השמנת הפודינג והחלב
למרקם יציב, יוצקים לשק זילוף
הרכבה:

מניחים מקלות ארטיק
שופכים מעט מוס
מניחים את הקראנץ
ויצקים מעל שוב מוס
מקפיאים לילה
מחלצים את הארטים ומחזירים למקפיא
ציפוי מגנום:
ממיסים את כל החומרים(למעט הקורנפלקס) ביחד לתערובת חלקה
מוסיפים את הקורנפלקס ומערבבים
מצננים שעה בטמפ’ החדר
מוציאים את הארטיקים
טובלים כל ארטיק ומניחים בנייר אפיה
מכניסים לקופסא אטומה ומחזירים למקפיא

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close