מוס פיסטוק ושוקולד חלב

3.4K

עוגה בהחלט מרשימה לכבוד החג
תבנית 24
מתכון:
ספוג פיסטוק
4 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
חצי כוס אבקת שקדים
כף פודינג וניל
100 גרם פיסטוק טחון דק
2 כפות חלב
30 מ”ל שמן
מוס שוקולד חלב:

4 גרם גלטין מומס ב-20 מ”ל מים
200 גרם שוקולד חלב
120 מ”ל שמנת מתוקה
*250 מ”ל שמנת מתוקה
מוס פיסטוק:
4 גר גלטין מומס ב-20 מ”ל מים
100 גרם שוקולד לבן
100 מ”ל שמנת מתוקה
100 גרם פיסטוק קלוי טחון גס
*300 מ”ל שמנת מתוקה
אופן הכנה:
ספוג פיסטוק:

מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ונוקשה
מוסיפים את שאר החומרים
שופכים לתבנית
ואופים בחום 160 מעלות בטורבו 30 דקות
מוס שוקולד:
ממיסים את השוקולד עם 120 מ”ל שמנת
מוסיפים את הגלטין ומערבבים היטב עד להמסה
מקציפים את ה250 מ”ל שמנת לקצף רך כמו יוגורט
יוצקים את השוקולד ומערבבים בתנועות קיפול
שופכים מעל ספוג הפיסטוק ומקפיאים שעתיים
מוס פיסטוק:
ממיסים את השוקולד והשמנת
מוסיפים את הגלטין ומערבבים היטב להמסה מוחלטת
מקציפים את ה300 מ”ל שמנת לקצף רך כמו יוגורט
מאחדים את התערובות ומוסיפים את הפיסטוק
שופכים מעל השוקולד החלב
ומקפיאים לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close