מוס קפה ללא גלוטן

4.9K

עוגה חגיגית עשירה בטעמים
השתמשתי בשוקולד שמרלינג בטעם קפה
מי שלא מוצא אפשר להמיר לשוקולד חלב
ולהוסיף 2 כפות נס קפה
תבנית 22
מתכון:
בסיס קראנץ:
200 גר’ עוגיות/קורונפלקס(כשר לפסח) מפורר
כף דבש
100 גר’ שוקולד מריר מומס
מוס קפה:
300 גר’ שוקולד חלב בטעם קפה
כף נס קפה
כף דבש
150 מ”ל שמנת מתוקה
6 גר’ גלטין+30 מ”ל מים
(לערבב היטב את הגלטין עם המים ולהניח בצד חצי שעה)
350 גר’ שמנת מתוקה 38%
אופן ההכנה:
בסיס קראנץ:
מערבבים הכל ביחד משטחים
בתבנית
מוס קפה:
ממיסים את השוקולד השמנת הדבש והנס קפה
לתערובת חלקה מוסיפים את הגלטין
וממיסים הכל ביחד(לא להרתיח)
מצננים ל24 מעלות או לטמפ’ החדר
מקציפים את ה350 מ”ל שמנת לקצף רך
מאחדים בין התערובות ויוצקים לתבנית
..רצוי לשים שקף בדפנות העוגה
מקפיאים שעה
ומעבירים למקרר
לקישוט:
ניתן להקציף שמנת מתוקה עם פודינג וניל ולזלף

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close