מרק כופתאות בשר אורז סלרי ועשבי תיבול

552

זה המאכל הקבוע שאימי היקרה הייתה מכינה לאחיינים שלי
כשהיו מגיעים לשבת
תמיד היא אמרה כשיש אוכל לקטנים חם ומזין הכל יהיה רגוע
מתכון:
לכופתאות:
250 גרם פרגית טחון
250 גרם שווארמה טחון
3/4 כוס אורז פרסי (כוס חד פעמי קר)
כף מלח
כף כרכום
חופן שמיר קצוץ
חופן פטרוזליה וכוסברה קצוצה
בצל בינוני מגורד דק
מרק:
בצל חתוך לקוביות בינוניות
2 גזרים פרוסים
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
3 מקלות סלרי קצוצים
כף מלח
כף דבש
כף כרכום
חופן עלי סלרי קצוצים
אופן ההכנה:
מתחילים מהמרק
מטגנים במעט שמן בצל,גזר,תפוחי אדמה
מוסיפים 800 מ”ל מים ואת שאר החומרים
מערבבים את הקציצות מגלגלים ומניחים בסיר
מבשלים 40 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close