סאלוף (פיתות תמניות)

9.9K

רק תביאו לי סאלוף עם מרק תמני ואני מסודרת
פיתות קלות להכנה
אני מניחה את מכסה הגריל
מעל סוטאז מטפלון על מנת שלא ידבק
10 פיתות
מתכון:
קילו קמח לחם
2.5 כפות שמרים יבשים
כף מלח
2 כפות סוכר
4 כוסות מים (800 מ”ל)
אופן ההכנה:
שמים את כל חומרים בקערה ולשים
בידיים עד שהכל נטמע ומתגבש בצק
שמים למנוחה רבע שעה
שוב מרטיבים את היידים ולשים עוד 7 דקות
מתפיחים עד להכפלת הנפח
מחממים מחבת או סיר סוטאג מטפלון
מרטיבים את הידיים
קורצים חתיכה מהבצק מניחים על הסיר
ובעזרת קצות האצבעות מסדרים את הבצק לצורת פיתה
מניחים מעל את סיר הגריל
עד שמשחים מלמעלה אז מוציאים את הפיתה
*לשים לב לפעמים צריך לכבות את הגז או להנמיך כי הסיר מתחתמם מידי


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close