אתם לא מאמינים כמה שהן טעימות
בקרב הנסיינים טרפו אותם ואפילו אמרו
שהן עדיפות על המטוגנות
אל תמירו את החמאה בשמן לא במתכון הזה
אחרת הן יצאו במרקם של לחם מתוק
13 סופגניות
מתכון:
500 גרם קמח
כף שמרים
חצי כוס סוכר
100 גרם חמאה רכה
2 ביצים
חלמון אחד
גרידת לימון
כוס מים(לשים את המים בהדרגה יתכן שלא תצטרכו את כל הכמות)
אופן ההכנה:
לשים את כל החומרים 10 דקות
נותנים מנוחה לבצק 20 דקות
קורצים עיגולים בקוטר 50 גרם
פותחים כל עיגול וממלאים בריבה סוגרים היטב
ומניחים להתפחה עד שמכפיל נפח
אופים בטורבו בחום 200 מעלות 10 דקות
מקררים מפזרים מעל אבקת סוכר ומזלפים מעל ריבה