סופגניות במילוי קרם ווניל-הדרים חלומי

7.5K

את הסופגניות מטגנים ביחד עם המילוי, צרפתי לכם
סרטון איך אני ממלא וסוגרת את הסופגניות
אלו הסופגניות הכי טעימות שאכלתי אי פעם באחריות!!!
תתחילו מההכנה של הקרם ווניל.
בערך יוצא 13 סופגניות
מתכון:
קרם ווניל הדרים:
2 כוסות חלב 480 מ”ל
גרידה מתפוז 1
גרידה מלימון 1
(מי שלא אוהב את טעם ההדרים יכול להשמיט)
50 גרם שוקולד לבן חתוך לקוביות
40 גרם קורנפלור
4 שקיות סוכר ווניל
חצי כוס סוכר
3 חלמונים
לבצק הסופגניות:
600 גרם קמח עשיר בגלוטן
כף וחצי שמרים
קורט מלח
חצי כוס סוכר
2 ביצים
50 גרם חמאה רכה
כוס וחצי מים
אופן ההכנה:
קרם ווניל הדרים:
מרתיחים את החלב וגרידת תפוז והלימון(איזה ריח משגע זה מפיץ בבית)
מערבבים ביחד את הסוכר החלמונים,סוכר ווניל והקורנפלור
לתערובת חלקה שופכים מעט מתערובת החלב הרותחת(להשוואת טמפרטורות)
ומערבבים היטב, שופכים עוד קצת מתערובת החלב לתערובת החלמונים ומערבבים
שופכים את כל תערובת החלמונים לחלב וממשיכים לבשל על הגז עד שהתערובת מסמיכה היטב
חשוב לערבב כל הזמן במטרפה ע”מ שלא יהיו גושים
אחרי שהתערובת מוכנה מכניסים את השוקולד הלבן ומערבבים עד שהוא נמס
לאחר מכן להעביר את התערובת לקערה לכסות בניילון נצמד(חובה) ולקרר בטמפרטורת החדר.
אחרי שהתערובת התקררה להעביר אותה לשק זילוף עם צנטר(לא חשוב איזה צנטר)
בצק הסופגניות:
ללוש את כל חומרי הבצק לפחות 12 דקות
להתפיח חצי שעה.
לקרוץ עיגולים בגודל 50 גרם
לאחר מכן לפתוח כל עיגול ביד לזלף קרם ווניל באמצע
(ראו סרטון) לסגור היטב ולהניח על נייר אפיה מרובע
להתפיח שעה עד שעה וחצי
לחמם שמן ל160 מעלות ולטגן
ניתן לפזר מלמעלה אבקת סוכר
או גנאש שוקולד

כך תערובת החלמונים עם הסוכר והקורנפלור צריכה להיות חלקה

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close