אתגר להכין סופגניות ללא גלוטן
המרקם צריך להיות רך כמו ענן
ולא חנק, מה שמקשה להגיע למרקם
זה הוא העדר הגלוטן שמעניק נפח ורכות למאפה
קמח תמי הוציאו את הקמח למאפי שמרים
שמותאם לבצקי שמרים
הוא מושלם כי הוא מגיע כמעט למרקם הנכון
כמו המקורי
15 סופגניות
מתכון:
500 גרם קמח תמי
כף שמרים יבשים
ביצה
גרידת לימון
חצי כוס סוכר
רבע כוס שמן
כוס וחצי מים
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק 7 דקות
מתפיחים 40 דקות
קורצים לעיגולים בגודל 50 גרם
מניחים על ניירות אפיה
מתפיחים שעה וחצי
מטגנים ב165 מעלות 4 דקות מכל צד
(עם קמח ללא גלוטן חשוב לשים לב שזה מטוגן מבפנים)
ממלאים בריבה מפדרים באבקת סוכר