סלט חצילים בטעם כבד

4.8K

בכל חג הסלט הזה מככב במשפחתינו
במקור הוא עם ביצים קשות
אבל אני לא מוסיפה מהסיבה שביצים קשות בתוך סלט
לא יכולות להחזיק מעמד במקרר יותר מ48 שעות
מתכון:
2 חצילים פרוסים ממולחים ומונחים בתוך מסננת 4 שעות
3 בצלים בינוניים פרוסים
פלפל שחור
מלח רצוי לטעום לפני את הסלט ותחליטו
לבד אם להוסיף
אופן ההכנה:
מטגנים את החצילים
מטגנים בנפרד את הבצלים עד להזהבה
מכניסים הכל למטחנת בשר
וטוחנים
מערבים היטב מוסיפים את הפלפל
ואת המלח תטעמו ותחליטו יתכן שהוא מלוח
בגלל שמלחנו את החצילים

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close