סלט חצילים בטעם כבד

561

בכל חג הסלט הזה מככב במשפחתינו
במקור הוא עם ביצים קשות
אבל אני לא מוסיפה מהסיבה שביצים קשות בתוך סלט
לא יכולות להחזיק מעמד במקרר יותר מ48 שעות
מתכון:
2 חצילים פרוסים ממולחים ומונחים בתוך מסננת 4 שעות
3 בצלים בינוניים פרוסים
פלפל שחור
מלח רצוי לטעום לפני את הסלט ותחליטו
לבד אם להוסיף
אופן ההכנה:
מטגנים את החצילים
מטגנים בנפרד את הבצלים עד להזהבה
מכניסים הכל למטחנת בשר
וטוחנים
מערבים היטב מוסיפים את הפלפל
ואת המלח תטעמו ותחליטו יתכן שהוא מלוח
בגלל שמלחנו את החצילים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close