בכל חג הסלט הזה מככב במשפחתינו
במקור הוא עם ביצים קשות
אבל אני לא מוסיפה מהסיבה שביצים קשות בתוך סלט
לא יכולות להחזיק מעמד במקרר יותר מ48 שעות
מתכון:
2 חצילים פרוסים ממולחים ומונחים בתוך מסננת 4 שעות
3 בצלים בינוניים פרוסים
פלפל שחור
מלח רצוי לטעום לפני את הסלט ותחליטו
לבד אם להוסיף
אופן ההכנה:
מטגנים את החצילים
מטגנים בנפרד את הבצלים עד להזהבה
מכניסים הכל למטחנת בשר
וטוחנים
מערבים היטב מוסיפים את הפלפל
ואת המלח תטעמו ותחליטו יתכן שהוא מלוח
בגלל שמלחנו את החצילים